CURIOSITATS I HISTÒRIA…


Liam Neeson va rodar a Manresa 'Marlowe', de Neil Jordan
El rodatge en el qual va participar l'actor irlandès es va realitzar al c/Jaume I i a dins de la cafeteria restaurant Miami.
Per fer la pel·lícula, ambientada a Los Angeles (els Estats Units) a principis del segle XX, es va haver de reconvertir aquest local de restauració en una licoreria que porta per nom Schmidt's Liquours, i hi ha cotxes d'època i figurants caracteritzats.
Actualment, es manté part de la decoració del rodatge.
A la cafeteria es troben el protagonista, investigador privat amb un dels seus amics, que és policia (antic company de feina) i que casualment porta el mateix cas que ell està investigant.
Tenen una xerrada sobre el cas a dins la cafeteria Miami.

Veure galeria d'imatges clicant aquí

Sinopsis
Mentre els mals negocis i la solitud estan passant factura al detectiu privat Philip Marlowe, arriba una bella rossa i li demana que busqui al seu examant, la qual cosa resulta ser només una petita part d'un misteri major.
Títol original: Marlowe
Any: 2023
País: Estats Units Estats Units
Direcció: Neil Jordan
Guió: William Monahan. Novel·la: Benjamin Black. Personatge: Raymond Chandler Repartiment: Liam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange, Adewale Akinnuoye-*Agbaje, Alan Cumming, Danny Huston, Ian Hart, Colm Meaney, Daniela Melchior
Productora: H2L Mitjana Group, Nickel City Pictures, Parallel Film Productions, Storyboard Mitjana Gènere:  Thriller

Liam Neeson va rodar
a Manresa 'Marlowe',
de Neil Jordan

Per fer la pel·lícula, ambientada a Los Angeles (els Estats Units) a principis del segle XX, es va haver de reconvertir la cafeteria en una licoreria que porta per nom Schmidt's Liquours

 

Edifici amb glamur
i famosos del cinema…


El Miami, és un restaurant ubicat en un edifici amb influències d’arreu, amb línies geomètriques i colors pastel. Enamora a tots els visitants, per la seva arquitectura.

Carrer Muralla de Sant Domènec, 1-3
08241 Manresa
Barcelona    Truca'ns
    i reserva taula
    938 76 92 16